Školske sestre franjevke

Završna priredba

Završna priredba dječjeg vrtića Pčelica – Kaštel Lukšić održana je u četvrtak, 10. lipnja u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije.

Prigodni program je započeo misom zahvalnicom za proteklu pedagošku godinu koju su svojim pjevanjem uveličala djeca iz vrtića. Župnik don Mario Buljević je istaknuo kako je zahvala kršćanska vrlina. Trebamo Bogu zahvaliti na svim darovima, osobito na daru djece. Roditelje je opomenuo da se roditeljstvo ne smije pretvoriti u puki formalizam, nego da se u odgoj djece treba unijeti kršćanski duh.

Nakon mise su se predškolci oprostili od vrtića recitacijama i pjesmama kojima su iskazali koliko su toga lijepoga i dobroga naučili u vrtiću. Na samom kraju je s. Kruna Plazonić uputila zahvalnu riječ prisutnim roditeljima i članovima obitelji. Zahvalila im se što su prepoznali ovaj vrtić kao najbolje mjesto za odgoj djece. Djeci je zaželjela da u školi budu uspješna, sretna, zadovoljna te da iskoriste sve dobro koje su naučili u vrtiću. Ovu 48. generaciju predškolaca nagradila je diplomama o uspješnom završetku vrtića.

Roditelji su iznenadili odgojiteljice zajedničkim poklonom. Njime su zahvalili za ljubav i strpljenje koje su odgojiteljice unijele u rad tijekom cijele godine. A mi zahvaljujemo roditeljima na iskazanom povjerenju, a našim predškolcima želimo puno uspjeha u školskim danima!

Jelena Botić, odgojiteljica