Split – Lovret

Kuća je sagrađena 1914. godine, kamo su sestre preselile iz samostana kod Sv. Ciprijana. Ustanovile su i vodile Domaćinsku školu do 1945. godine. Od početka pa do 2015. godine sestre su vodile radionicu izrade crkvenoga ruha. Provincijsko je središte i kuća novicijata te dom starijih i bolesnih sestara. Sestre su do nedavno radile u medicinskim ustanovama. Poučavaju u školi, katehiziraju i vode liturgijsko pjevanje u župi Svete Trojice na Poljudu, Pohoda BDM u Spinutu te župi Uznesenja BDM u Klisu.

Kuća ima polujavnu kapelu posvećenu Presvetom Srcu Isusovu.

Uz samostan je Dom za starije i nemoćne osobe Lovret. Sagrađen je 1961. godine na nacionaliziranom dijelu samostanskoga vrta. Od početka u Domu djeluju naše sestre. Uspostavom slobodne Hrvatske godine 1994. Dom Lovret prelazi u vlasništvo Provincije, a ravnateljstvo Doma preuzima sestra.

Glagoljaška ulica

Podružnica je otvorena 1980. godine. Kuća je vlasništvo sestara ostavštinom prof. Slavka i Ljubice Mijić. Sestre katehiziraju, vode liturgijsko pjevanje i vrše sakristansku službu u župi sv. Roka te rade u školi.

Kućna kapela posvećena je Svetom Križu.

Franjevački samostan Gospe od Zdravlja

Podružnica je ustanovljena 1949. godine. Sestre vode domaćinstvo u Franjevačkom samostanu, vrše službu vratarice, sakristansku službu i vode liturgijsko pjevanje u župi.

Sestrinska kapelica posvećena je Presvetom Srcu Isusovu.